Universitatea Constantin Brancusi Facultatea De Stiinte Juridice Si Litere

Facultatea de Stiinte Juridice si Litere este una dintre componentele Universitatii „Constantin Brâncusi” din Târgu Jiu. Universitatea „Constantin Brâncusi” din Târgu Jiu a fost înfiintata în anul 1992, conform Hotarârii Guvernului României nr. 288/01.06.1992 publicata în Monitorul Oficial nr. 135, Partea I, actualmente fiind acreditata institutional.

Misiunea Facultatii de Stiinte Juridice si Litere este didactica si de cercetare. Misiunea didactica consta în pregatirea de specialisti în domeniul juridic si in domeniul Litere, care sa aiba competente corespunzatoare cerintelor de ocupare a posturilor. Misiunea de cercetare stiintifica consta în organizarea si desfasurarea, în conditii legale, de activitati de cercetare stiintifica, consultanta si expertiza în domeniul juridic.

În anul 2007 specializarea Drept a Facultăţii de ÅžtiinÅ£e Juridice a fost evaluată de către AgenÅ£ia Română pentru Asigurarea Calităţii în Învăţămîntul Superior alături de alte specializări din cadrul Universităţii „Constantin BrâncuÅži” din Târgu-Jiu, în cadrul programului de pilotaj desfăŞurat la nivel naÅ£ional în care a fost cuprinsă, alături de alte 7 Universităţi, Åži Universitatea noastră, aceasta obÅ£inând calificativul Grad ridicat de încredere.

Conducere facultate:

  • DECAN Prof.univ.dr. Moise BOJINCA
  • PRODECAN Lect.univ.dr. Laura Magdalena Trocan
  • CANCELAR Lect.univ.dr. Alin Gheorghe Gavrilescu
  • Director Departament ID Lect. univ. dr. Rodica PEPTAN