Politica de securitate

1. In vederea respectarii dreptului persoanei la intimitate, AvocatConsultanta.ro a adoptat o serie de reguli referitoare la modul de colectare, stocare si folosire a informatiilor pe care vizitatorii nostri online ni le furnizeaza.

2. Situl AvocatConsultanta.ro se gaseste la urmatoarea adresa web: http://www.avocatconsultanta.ro
In cuprinsul acestui document, situl identificat cu acest nume si aflat la aceasta adresa va fi identificat prin denumirea Site.

3. O data ce ati accesat Situl in general, se considera ca ati luat cunostinta de regulile enuntate mai jos.

4. Situl AvocatConsultanta este un Portal Juridic. 
Contine o serie de articole, referate, stiri, informatii si adrese utile, legislatie, sectiuni interactive pentru specialisti, comenzi de carti juridice, precum si alte sectiuni toate cu caracter informativ. 
Drepturile asupra materialelor publicate apartin AvocatConsultanta.ro . In mod exceptional, drepturile apartin autorilor mentionati in mod expres. Materialele care nu au mentionat un autor, sunt create de membri AvocatConsultanta.ro sau preluate, formatate si grupate de acestia in cazul Legislatiei si informatiilor publice. 
In afara de acestea, Situl contine teste realizate de AvocatConsultanta.ro

5. Nu ne asumam nici o raspundere pentru prejudiciile aduse prin folosirea/nefolosirea oricarei sectiuni de pe Site sau serviciu pus de noi la dispozitie. 
Toate informatiile prezente pe Site, au un caracter pur informativ, si nu au in nici un caz caracter oficial sau caracter de consultatie. pentru cei interesati in aflarea unor informatii sigure, indicam consultarea unui specialist in acest sens.

6. La inregistrarea pe Site, in vederea crearii unui cont sunt necesare urmatoarele informatii:
un nume ales de user
o adresa de email valida

7. Adresa de email va fi folosita in urmatoarele cazuri: 
pentru trimiterea unui email in vederea activarii contului pe Site, daca se va activa serviciul de validare a contului. In prezent servicul de validare nu este activat.
pentru primirea unui email Newsletter aproximativ o data la 2-3 saptamani. 
pentru trimiterea catre aceasta adresa a unor informatii absolut necesare legate de contul creat pe Site sau de comportamentul pe Site.
pentru a trimite raspunsuri la emailurile primite de la titularul adresei de email. Aceste raspunsuri au un caracter pur informativ, nu ne asumam in nici un fel raspunderea pentru corectitudinea infomatiilor transmise, nu se constituie in consultatii juridice decat daca se prevede in mod expres acest lucru.
pentru trimiterea unor emailuri cu anunturi importante legate de Site si Sectiunile sale.
pentru trimiterea unor mesaje ce promoveaza servicii sau produse pentru clienti ai unor regii de publicitate ce reprezinta AvocatConsultanta.ro, dar doar prin transmiterea de catre AvocatConsultanta.ro a emailurilor, nu prin transmiterea totala sau partiala a adreselor de email catre respectivii parteneri. In acest caz emailurile vor contine informatiile de Dezabonare la Newsletter.

8. Dupa crearea contului, membrul nu este obligat sa completeze datele cerute in optiunea Profil. 
Pentru a posta o problema privata, userul trebuie sa aiba un cont creat.


9. Informatiile stocate pot fi folosite pana la stergere: 
a. pentru a solutiona eventualele plangeri legate de limbajul unor useri, sau alte cereri sau plangeri. 
b. pentru a pune in aplicare si a asigura respectarea regulilor aflate in sectiunile Termeni si Conditii si Politica de Securitate, precum si pentru a preveni incercarile de hacking impotriva Sitului. 
c. pentru a trimite o serie de anunturi ce contin informatii despre serviciile oferite, Site, sau contul userului. 
d. pentru marketingul nostru intern si pentru studiile noastre demografice in vederea realizarii unor servicii imbunatatite continuu. 
e. daca este nevoie, cu respectarea legilor, pentru a fi indicate oricarei instante judecatoresti, parchetului, sau altei autoritati.

10. Parteneri si sponsori 
Situl nostru are legaturi de parteneriat cu alte Situri si este sponsorizat de alte Situri. Nu dam datele utilizatorilor nostri si nici adresele de email Siturilor partenere si/sau sponsori.

11. Administratorii de Sectiuni 
Echipa care administreaza sectiuni ale Sitului este formata prin acceptul direct al membrilor ei, are un caracter voluntar, ambele parti putand renunta in orice moment la aceasta colaborare, fara instiintari prealabile. Administratorii de sectiuni isi vor desfasura activitatea in conformitate cu Regulamentele propriilor sectiuni si cu respectarea legilor in vigoare, AvocatConsultanta.ro neasumandu-si responsabilitatea pentru activitatile desfasurate de acestia. AvocatConsultanta.ro va desfasura, insa, o integrare a acestora in cadrul echipei ce administreaza sectiunile Sitului


AvocatConsultanta 
www.AvocatConsultanta.ro 
office@avocatconsultanta.ro