Jurnalistul Serialului Liar Glass Nu Poate Fi Avocat

Crede-mă , a declarat fostul minune băiat zguduit - scandal . În nici un caz , a răspuns cel mai înalt tribunal din California .
Curtea Supremă de stat a respins cererea fostului jurnalist Stephen Glass " pentru admiterea la bar , luni , constatând că acesta nu ar fi cu adevarat reformat în cei 15 ani de când a făcut până fapte în mai mult de 40 de articole din reviste - È™i apoi a minÈ›it ceva mai mult pentru a acoperi up greÈ™elile sale într-una dintre cele mai infame scandaluri din lume a jurnalismului .
InstanÈ›a a constatat că de sticlă , care lucrează ca un paralegal la o firmă de avocatură din Beverly Hills , nu are "bun caracter moral " pentru a fi un avocat . Este pur È™i simplu nu cumpara argumentele căzut în dizgraÈ›ie mincinos de serie care le-a schimbat .
Într-un nimicitor aviz de 33 de pagini de sprijin decizia sa de a refuza admiterea de sticlă pentru a Baroului Statului California, Curtea a concluzionat că nu a reuÈ™it să demonstreze remuÈ™cări autentic È™i niciodată nu a venit complet curat pe toate confectii sale È™i că " lipsa de integritate È™i sinceritate " lui a continuat chiar È™i în timpul audierilor în faÈ›a instanÈ›ei .
AvocaÈ›i È™i jurnaliÈ™ti nu sunt extrem de apreciate , deÈ™i acestea rang , de obicei, o gradaÈ›ie de mai sus grupurilor de interese , membri ai Congresului si agenti de vanzari folosit - car în Cinstea anual Gallup sondaj È™i etică .
Avocat glume dimpotrivă , instanÈ›a de judecată a insistat , " caracter moral bun Un avocat este esenÈ›ial pentru protecÈ›ia clienÈ›ilor È™i pentru buna funcÈ›ionare a sistemului judiciar în sine . "
De sticlă , care a refuzat să discute cazul în public , nu a putut fi contactat pentru comentarii . Avocatul său , Arthur Margolis , a spus el a fost dezamăgit de decizia instanÈ›ei . El a spus că nu va fi nici un comentariu ane .
Stephen Glass vrea să fie un avocat
De sticlă , acum 41 , a fost o stea în ascensiune de la The New Republic , când a fost expus ca un fabulist de serie în 1998 . Editorii sai au investigat È™i a aflat că el a fabricat citate È™i surse - evenimente , uneori întregi - în zeci de articole le-a scris peste trei ani pentru revista È™i alte publicaÈ›ii . Evenimentele de creÈ™tere È™i căderea lui a devenit baza unui film , " Shattered Glass . "
Chiar în timp ce el a fost scris piese de reviste , de sticlă urmat cursuri de noapte la Facultatea de Drept Georgetown . A absolvit în 2000 È™i a trecut examenele de bare de la New York È™i California .
Richard Bradley , fostul editor al revistei George , a declarat în 2011 că cel puÈ›in trei bucăți de sticlă a scris pentru revista conÈ›inea confectii . El a adăugat că sticla a fost bun la " imaginind unghiurile moarte ale oamenilor . "
Bradley a spus că a iertat de sticla mult timp în urmă , dar a adaugat , " Fiind un avocat este un privilegiu , nu un drept . El poate fi un membru cu drepturi depline care contribuie , de valoare a societății , fără a fi un avocat . "
Sticlă È™i-a retras cererea sa de a Baroului Statului New York, în 2003, când a devenit evident că ar fi refuzat . El a aplicat la Baroul din California în 2005, după ce sa mutat la Los Angeles . Un comitet de revizuire bar a refuzat să -l găsesc punct de vedere moral apt pentru a fi un avocat , Glass a făcut apel , iar Curtea Supremă din California a adăugat: " În Re sticlă privind admiterea " la fiÈ™a de ei pentru 2012 .
Bar , Curteade stat a susÈ›inut că în trecut nu a fost problema : este caracterul moral de sticlă " de astăzi . Examinatori bar - avocaÈ›ii care veterinar alÈ›i avocaÈ›i - au susÈ›inut că minciunile de sticlă " au fost atât de " uimitor ", el nu a făcut suficient pentru a demonstra că a reformat .
" Mersul la scoala de drept È™i o viață normală nu este suficient , " Rachel Grunberg , un avocat pentru instanÈ›a bar, a spus în 2011 .
Curtea Supremă de JustiÈ›ie nu a fost impresionat cu argumente de sticlă ", că îi pare rău pentru ceea ce a făcut È™i pe care le-a schimbat . Și nici nu a fost impresionat că a câÈ™tigat pe o listă lungă de persoane realizat .
" Studiul nostru a înregistrării indică ipocrizie È™i evaziv în mărturia de sticlă ", în cadrul È™edinÈ›ei, California State Bar ", a declarat opinia CurÈ›ii . " Ni se pare deosebit de îngrijorător faptul că , în cadrul È™edinÈ›ei de sticlă a persistat în susÈ›inând că el a făcut un efort de bună credință pentru a lucra cu revistele care au publicat lucrările sale . El a trecut prin multe răsturnări de situaÈ›ie È™i se transformă verbale în cadrul È™edinÈ›ei , pentru a evita recunoaÈ™terea faptului evident că în cererea sa de bar New York, el a exagerat nivelul său de asistență pentru revistele care au publicat confectii sale . "
Scrie o carte și care apare pe newsmagazine TV " 60 de minute" nu pot fi considerate indicatori de remușcare reală , instanța a observat .
De asemenea, Curtea a remarcat că, deoarece sticla " carieră jurnalism sa prăbuÈ™it È™i a ars , el părea mai puÈ›in motivaÈ›i să ajute pe alÈ›ii È™i mai înclinaÈ›i să " avanseze propria carieră È™i financiare È™i emoÈ›ionale de bine. " Chiar È™i munca lui legal de voluntariat nu a fost deosebit de caritate , deoarece toÈ›i avocaÈ›ii sunt de aÈ™teptat pentru a efectua pro bono de lucru , instanÈ›a a reÈ›inut .