Louisiana Schimba Droguri De Injectare Letale Pentru Executarea De Săptămâna Viitoare

Inainte de execuÈ›ie de săptămâna viitoare programate de criminal condamnat Christopher Sepulvado , Departamentul Louisiana de Corectarea a trecut la aceeaÈ™i combinaÈ›ie controversată de doi de droguri , care a fost utilizat în Ohio în această lună , a declarat departamentul de Louisiana .
" Motivul pentru schimbare este că DOC a fost în măsură să-È™i procure droguri , pentobarbital , specificate în protocol - un singur medicament , " purtatorul de cuvant al DOC Pam Laborde a spus într-o declaraÈ›ie . "Departamentul va continua să încerce să obÈ›inămedicamentul sau medicamentele necesare pentru oricare dintre cele două protocoale . "
Gary Clements , parte din echipa de legal Sepulvado , a declarat o cale de atac va fi depusă marți .
" Noi nu suntem o provocare pedeapsa capitală în cazul lui ... exact cum se va fi făcut ", a spus Clements .
Executarea Sepulvado este programată pentru 05 februarie . El a fost condamnat la moarte pentru uciderea în vârstă de 6 ani, fiul vitreg al său în 1992 .
Cum ar fi Ohio , Louisiana a fost forÈ›at să găsească noi protocoale de droguri de la producătorii cu sediul în Europa interzis închisori din SUA de la folosirea de droguri lor în execuÈ›ii - printre ei , daneză pe bază de Lundbeck , care produce pentobarbital .
Ohio deÈ›inut Dennis McGuire a apărut la suflare È™i convulsii de aproximativ 10 minute înainte de a muri 16 ianuarie prin injecÈ›ie letală folosind noua combinatie de medicamente - midazolam , un sedativ , si hydromorphone analgezic - în conformitate cu reporterii care au asistat la execuÈ›ie .
Familia McGuire a declarat că execuția a fost de " tortură ".
ExecuÈ›ie controversat în Ohio foloseste noua combinatie de droguri
CNN analist legal Sunny Hostin spus executia lui McGuire va declanșa probabil dezbatere asupra dacă utilizarea de droguri constituie o pedeapsă crudă și neobișnuită interzise de Constitutia SUA .
" Ori de câte ori există o schimbare în procesul de injecÈ›ie letală , în mod clar că este obiectul unei proceduri judiciare , È™i, probabil, vom vedea pe cei " Hostin declarat în această lună .
Schimbarea de droguri de executare nu a fost o surpriza , a spus Clements .
" Am prezis că vor avea probleme în a găsi pentobarbital , È™i le-ar avea spatele la zid È™i le-ar fi forÈ›at să facă ceva drastic ", a spus Clements . " () AnunÈ›ul ne-a dovedit a fi corectă

http://www.cnn.com/2014/01/28/justice/louisiana-execution-drugs/index.html