Termeni si conditii

1. Continutul Sitului 
Siteul contine informatii de interes general, stiri, articole, precum si o serie de teste si sectiuni disponibile online.


2. Username-ul 
Numele de user folosit nu trebuie sa contina cuvinte jignitoare, rasiste, care sa exprime violenta, ura, sau care sa incalce drepturile de autor ale altor situri sau produse aflate pe piata romaneasca. Username-ul nu este public, doar avocatii au acces la informatii despre useri.

3. Parola 
Prin inregistrarea unui user, acesta isi da acordul ca parola sa fie stocata in sistemul AvocatConsultanta.ro, si sa nu fie facuta publica decat la cererea persoanei care o solicita prin emailul specificat la inscriere in cazul in care acesta pretinde ca a uitat-o. Daca nu are specificat email,userul nu poate recupera o parola pierduta.

4. Erori in program 
In cazul descoperirii unor erori in program, aceste erori nu trebuie exploatate in folosul sau defolosul unei persoane. Cea mai buna cale, este aceea de a ne anunta despre existenta lor.

5. Ne rezervam dreptul sa stergem orice cont ce incalca regulile enuntate.

6. Proprietate intelectuala 
Toate materialele prezente pe Site intra sub incidenta drepturilor de autor ale AvocatConsultanta.ro . In mod exceptional, articolele ce au desemnat un autor, intra si in sfera drepturilor persoanei desemnate ca autor. 
Sursele, programele si continutului acestui site sunt AvocatConsultanta.ro, site-ul fiind administrat de AvocatConsultanta.ro

AvocatConsultanta
www.AvocatConsultanta.ro 
office@avocatconsultanta.ro